Ξέσπασε στο Ρέθυμνο! (98-50)

Ξέσπασε ο ΑΡΗΣ εναντίον του Ρεθύμνου και μετά από εκπληκτική εμφάνιση συνέτριψε το Ρέθυμνο με 98-50! Μπορεί οι κίτρινοι να μην έφτασαν τους 100 πόντους αλλά ελπίζουμε πως η σπουδαία εμφάνιση και η διαφορά των 48 πόντων, να δώσουν δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας τον Φεβρουάριο.

Ο ΑΡΗΣ που ξεκίνησε με τους Τσαϊρέλη, Τζένκινς, Κάμιγκς, Μούρτο και Γιάνκοβιτς προηγήθηκε από τα πρώτα λεπτά, έχοντας σε καλή μέρα τους Καββαδά, Τζένκινς και Σίμτσακ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με το συντριπτικό 23-6, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα με το σκορ ημιχρόνου να είναι στο +20 (46-26) για την ομάδα μας.

Οι κίτρινοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, έχοντας ευστοχία και καθολική υπεροχή σε όλους τους τομείς. Με τον Καββαδά ανίκητο κάτω από τα καλάθια και τους Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς σε εξαιρετική μέρα, συνέχισαν να αυξάνουν τη διαφορά, φτάνοντας την σε πολύ υψηλά επίπεδα, για τη φετινή χρονιά (+48).

Ο κόσμος, περίπου 3000, είχε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Ωστόσο αν και δεν θέλουμε να είμαστε γκρινιάρηδες, η νίκη αυτή εκθέτει την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες που έχασαν από αυτή την ομάδα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Γιατί καλά είναι τα πανηγύρια στο Παλέ, αλλά για να πάμε σε άλλο επίπεδο, πρέπει να μάθουμε να περνάμε σαν σίφουνας και από τις έδρες μικρών ομάδων όπως το Ρέθυμνο!

Τα δεκάλεπτα: 23-6, 23-20, 29-14 και 23-10


aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger