Στάθηκε όρθιος! (3-3)

Σ' ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε ο ΑΡΗΣ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3 κατόρθωσε να επανέλθει και σε διάστημα τριών λεπτών να ισοφαρίσει σε 3-3 και να χτυπήσει εκ νέου το ματς, τη στιγμή μάλιστα που όλοι είχαν προδιάθεση για την ήττα του, στο γήπεδο Χαριλάου για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος!


Στο πρώτο μισό του αγώνα ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να διεμβολίσει την αντίπαλη άμυνα κυρίως με ξαφνικές αντεπιθέσεις που ξεκινούσαν από τον άξονα και κατέληγαν στις πτέρυγες.

Στο 12' σουτ του Μπαργκάν εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα βγήκε αουτ. Στο 14' ο Αστέρας προηγήθηκε μετά από γενικό λάθος της άμυνας του ΑΡΗ, όταν οι παίκτες του σταμάτησαν θεωρώντας τον Μάσα οφ- σάιντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Ο γηπεδούχος ισοφάρισε γρήγορα μετά από εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Μπαργκάν στο 25'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από σουτ του Τσιλιανίδη από θέση δεξιά και πλάγια της γωνίας της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Διούδης, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο επιθετικός του Αστέρα με το κεφάλι πέτυχε το γκολ για το 1-2, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν κάλυψαν τον παίκτη που βρισκόταν μπροστά από τον Διούδη.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε στο παιχνίδι ακόμα πιο δυνατά, βγήκε μπροστά πίεσε τον αντίπαλο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτή του την ορμητικότητα ο ΑΡΗΣ υπέπεσε σε λάθος στο 1' όταν ο διούδης αντί να προσπαθήσει να πιέσει τον αντίπαλο, έπεσε στη μπάλα με συνέπεια ο προωθημένος Μάσσα να κερδίσει το πέναλτι, αν και βρισκόταν σχετικά πλάγια από τη μικρή περιοχή και προς τη γραμμή του άουτ. Με το εύστοχο πέναλτι του Τσιλιανίδη, οι κιτρινόμαυροι έμειναν πίσω με δύο τέρματα, κάτι που απ' ότι φάνηκε τους πείσμωσε περισσότερο.
Στο 83' σε προβολή του Μπαργκάν στην περιοχή του Κοζίτσκι, ο Ευαγγέλου παίζει τη μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση για να μειώσει σε 2-3. Έχοντας το μομέντουμ ο ΑΡΗΣ έπαιξε σαν να μην υπάρχει αύριο και στο 86' μετά από κεφαλιά πάσα του Καπνίδη από τη γραμμή της περιοχής ο Τάτος με σουτ βολίδα και με παρεμβολή αμυντικού ισοφάρισε σε 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΡΗΣ παραμένει ΑΗΤΤΗΤΟΣ, παρουσιάστηκε βελτιωμένος, αν και λάθη στην άμυνα του στοιχίζουν στην προσπάθεια που κάνει για να ελέγχει τον αγώνα. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου θεωρούμε ότι κυριάρχησε, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που διάλεξε τον παθητικό ρόλο της αμυντικής τακτικής και της ανούσιας κατοχής μπάλας στο χώρο του κέντρου.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης (67΄Νέτο), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46΄Παυλίδης), Ντούνης (46΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46΄Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄Τσάβες), Μάσα

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger