Νίκη,έστω και με μισό μηδέν! (0-1)

Επιτέλους νίκη και το κακό δεν τρίτωσε για τον ΑΡΗ που πλέον ατενίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία.  
Βέβαια η εμφάνιση της ομάδας μας δεν είχε κάτι το εξαιρετικό, αφού πέτυχε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε μισό γκολ, το οποίο όμως ήταν αρκετό να δώσει τους βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έδειξε και ιδιαίτερη ποδοσφαιρική πανδαισία. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε χάρη στον συνήθη ύποπτο Καπνίδη, που μακάρι να συνεχίσει το πιστό του ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως μας είχε συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια!

Πάντως να σημειωθεί πως από πλευρά θεάματος το παιχνίδι ήταν πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.

Ανούσιο το πρώτο μέρος, με τον ΑΡΗ να έχει την υπεροχή έναντι μιας ανίσχυρης ομάδας, αλλά να βγάζει ευκαιρίες με το σταγονόμετρο. Από τις λίγες αξιόλογες στιγμές του πρώτου μέρους είναι το εξαιρετικό φάουλ του Νέτο στο 23', που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των κρητικών, Λαζαρίδης. Λίγο αργότερα ο Ίλιτς πέτυχε γκολ αλλά βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Τρίτη και τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο από τον Νέτο που από κοντά αποτυγχάνει να νικήσει τον Λαζαρίδη στο 35'.
Ο ΑΡΗΣ χρειάζονταν μια ώθηση στην επίθεση και αυτό επιτεύχθηκε όταν ο Αναστόπουλος πέρασε στην ανάπαυλα τον Αντώνη Καπνίδη στη θέση του Αντρέου. Ο Αντώνης χρειάστηκε λίγα μόλις λεπτά για να κάνει ότι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί του Άρη στα πρώτα 45: 

Ο Ίλιτς του μεταβίβασε την μπάλα και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε επιτέλους τον Λαζαρίδη, δίνοντας για πρώτη φορά φέτος προβάδισμα σε αγώνα για τον ΑΡΗ! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, παίρνοντας μια ελαφριά αλλά ανούσια πρωτοβουλία στα επόμενα λεπτά. Ο Ρόβας μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Παυλίδη στο 57', δίνοντας στον ΑΡΗ μια πιο αμυντικογενή τακτική. Το υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν προσφέρονταν για απαιτητικούς οπαδούς, αφού ο ΑΡΗΣ έριξε ρυθμό, πρόσεξε ανασταλτικά και κατόρθωσε χωρίς κόπο να κρατήσει το αποτέλεσμα. Αν το πρώτο μέρος ήταν ανούσιο, το δεύτερο μπορούμε να πούμε πως δεν πλησίασε καν την ένοια του ποδοσφαιρικού, αφού υπήρξε μόνο μια φάση, του γκολ, και μία στο 94' όταν ο Νέτο αστόχησε από κοντά και δεν έκανε το 0-2.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κουτσιαύτη βρήκε τον Αναστόπουλο ευχαριστημένο και η ομάδα μας παίρνει τον δρόμο της επιστροφής με χαμόγελο, μετά από αρκετό καιρό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι εξής:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου (46΄Καπνίδης), Νέτο, Παυλίδης (57΄Ρόβας), Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς

Κισσαμικός (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Σίλβα, Μαρτίνες, Θέος (62΄Μάτζης), Κίκε, Μίλιτς

Να τονιστεί πως οι κίτρινοι είχαν την υποστήριξη οπαδών τους από την Κρήτη.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Καλλονή στο Βικελίδης.


aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger