Ξόρκισε τον κακό του δαίμονα… (2-1)

Έστω και στις καθυστερήσεις κατόρθωσε ο Άρης επιτέλους να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα της Γ΄εθνικής, την Δόξα Δράμας, και να την κερδίσει χάρη σε γκολ του Κυβελίδη στην εκπνοή.
Έτσι ο Άρης έκανε το 15 στα 16 εντός έδρας φέτος, ενώ για πρώτη φορά δεν έχασε με …1-0 από τη Δόξα, καθώς στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τα τελευταία δύο χρόνια μετρούσε τρεις ήττες με 1-0 ή 0-1!

Σωτήρας του Αρη ο Λεωνίδας Κυβελίδης που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και που μαζί με τον Τάτο έδωσαν την πνοή στην ομάδα μας ώστε να ανταπεξέλθει και να αποφύγει την ισοπαλία που διαγράφονταν στον ορίζοντα.
Στο Βικελίδης σήμερα παραβρέθηκαν αρκετοί περισσότεροι φίλαθλοι  σε σύγκριση με τους περασμένους αγώνες, ωστόσο το θέαμα στις κερκίδες δεν θύμιζε παλιό Άρη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο, με τον Άρη να κάνει ακόμη μία από τις φετινές άχρωμες εμφανίσεις του, που μπορεί να έχει την κατοχή αλλά να μην κάνει κάτι το σπουδαίο. Στα πρώτα 45 λεπτά υπήρξαν λίγες φάσεις, από τις οποίες εγώ θυμάμαι μόνο μία κεφαλιά του Πόι που πέρασε αρκετά έξω.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε στον ίδιο νωθρό ρυθμό. Μοναδική όαση στους μέτριους παίκτες μας ο Ενλουντουλου που  είχε τη φρεσκάδα και κινούσε την επίθεση μας. Ο κακός μέχρι τότε Πόι όμως, άνοιξε το σκορ στο 55′ με ένα ωραίο γκολ. Ο Ενλουντούλου τροφοδότησε τον Καπνίδη, αυτός έπιασε ένα ωραίο σουτ που βρήκε το δοκάρι της Δόξας και ο Πόι παίρνοντας το ριμπάουντ σκόραρε από κοντά.
Ο Άρης έδειξε να παίρνει εμπρός αλλά ο Τζινάρ είχε άλλη γνώμη! Ουσιαστικά έβαλε αυτογκολ, αφού σε σουτ του Μουτεσίδη στο 71′ η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του Ισπανού γκολκίπερ και κατέληξε στο δίχτυα μας.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο με τον Άρη να παίζει καλή μπάλα μετά το 65′, οταν περασε στον αγωνιστικό χώρο ο Τάτος. Ο Ανδρέας έστρωσε το παιχνίδι του Άρη και η επίθεση με δύο ενιάρια, τον Καπνίδη και τον Κυβελίδη που είχε περάσει και αυτός στο παιχνίδι, άρχισε να γίνεται πιο απειλητική. Τελικά ο Νίκος Αναστόπουλος δικαιώθηκε για τις επιλογές του, καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Τάτος στο 93′ ο Κυβελίδης με κοντινή προβολή λύτρωσε τον Άρη δίνοντας του τη νίκη!
Έτσι ο Άρης κατόρθωσε και πήρε ακόμη μία νίκη, ανεβάζοντας τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση στους 21 βαθμούς.

Οι συνθέσεις ήταν οι εξής:

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης (74΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε (65΄Τάτος), Τσουμάνης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80΄Αθανασιάδης), Γαϊδαρτζής (74΄Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ., Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61΄Παπαζούδης)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger