Γ' Εθνική τέλος! (0-6)

Ελπίζουμε να μην δούμε ποτέ τον Άρη σε τέτοια θέση!
Μπόρα ήταν και τελείωσε η Γ΄εθνική για την ομάδα μας, αν και κράτησε πολύ περισσότερο από ότι ήταν αναμενόμενο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες στο μακρινό Σουφλί, κερδίζοντας με 6-0 τον τοπικό Έβρο, ομάδα που στον αντίποδα της ομάδας μας, υποβιβάζεται στις τοπικές κατηγορίες. Ο Έβρος έχει την χειρότερη άμυνα στον όμιλο μας, έχοντας δεχτεί 86 γκολ σε 32 αναμετρήσεις.

Ας δούμε τι συνέβη στο γήπεδο, όπου έδωσαν το παρών και αρκετοί φίλοι του Άρη.

Στο στάδιο Δημήτρης Μπακιρτζής του Σουφλιού σήμερα επικράτησε αρκετή ζέστη. Ο Άρης παρατάχθηκε με τους εξής παίκτες:

Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, 46’Σαμαρόπουλος, Κωνσταντινίδης, 64′ Μπουγκουριδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος,64′ Ανδρεάδης,  Κυβελίδης

Η σύνθεση των γηπεδούχων ήταν η εξής: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης, Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης, Ζιγκερίδης

Στο Άρη βλέπουμε να συμμετέχει ο νεαρός Μαζουλουξής, στη δεύτερη και τελευταία φετινή εμφάνιση, ενώ στον πάγκο κάθισαν οι μικροί Ανδρεάκος, Σαμαρόπουλος και Μπουλγουρίδης μαζί με τον Κόκε και τον Τζινάρ.

Ο Αναστόπουλος ξεκίνησε με φουλ επιθετικό σχήμα, έχοντας μαζί για πρώτη φορά φέτος τος Κωνσταντινίδη, Καπνίδη και Κυβελίδη στην επίθεση.
O Άρης ανέλαβε αμέσως πρωτοβουλία και σύντομα φάνηκε πως οι δύο ομάδες είχαν μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με σουτ-προβολή του Καπνίδη που έγινε αποδέκτης πάσας του Κωνσταντινίδη στο 9′. Μετά τη σέντρα την μπάλα πήρε ο Ντούνης που μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων. Η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Καπνίδης. Ο Άρης έτσι πέτυχε δύο συνεχόμενα γκολ και πήρε από νωρίς το προβάδισμα.

Να σημειώσουμε πως ο Καπνίδης πέτυχε και άλλο γκολ στο 7′ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στα πρώτα λεπτά διακρίθηκε ο νεαρός Μαζουλουξής, ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι. Το παιχνίδι μετά τα δύο γκολ έχασε τη σπιρτάδα του, με τον Άρη να έχει υπεροχή αλλά να μην μπορεί να πετύχει γκολ. Καλή φάση στο 32′ όταν ο Κυβελίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Έβρου.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντούνης έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Βουτσιά και έκανε το 0-3, ενώ στο 37′ ο Κωνσταντινίδης με προβολή μετά από φάουλ του Τάτου έκανε το 0-4. Το 0-5 το πέτυχε και πάλι ο Ντούνης, στο 41′, το δεύτερο σημερινό γκολ του. Με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε πρώτα το κάθετο δεξί δοκάρι και μετά κατέληξε στο δίχτυα!
Με την έναρξη του Β” μέρους πέρασε για την παρθενική του εμφάνιση ο Σαμαρόπουλος, στη θέση του Μελισσά.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν κατώτερο του πρώτου. Πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες, ενώ στο 64΄με διπλή αλλαγή πέρασαν έξω οι Τάτος και Κωνσταντινίδης και μπήκαν οι Μπουλγουρίδης και Ανδρεάδης για να λάβουν τα πρώτα τους λεπτά σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ χαμηλός. Στο 68′ ο Μπουλγουρίδης παραλίγο να πετύχει το παρθενικό του γκολ όταν βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δυστυχώς αστόχησε.

Μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της τιμής έχασε στο 80′ ο Έβρος, όταν επιθετικός του προ κενής εστίας σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σιδεράκης βρέθηκε και πάλι μπροστά από επιθετικό των γηπεδούχων αλλά εξουδετέρωσε το πλασέ του.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ακριβώς στο 90′.
Το παιχνίδι-αγγαρεία έληξε σχεδόν αμέσως και ανακούφισε τους παίκτες και τους οπαδούς στην κερκίδα.

Μαζί με το παιχνίδι-αγγαρεία, έληξε και μια περίοδος-αγγαρεία, μια περίοδος δύο χρόνων που έφερε τον Άρη να αγωνίζεται  εναντίον ομάδων που δεν θα έπρεπε ποτέ να αναμετρηθούν με τον Άρη, ούτε καν σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Άρης λοιπόν τελείωσε το πρώτο μέρος της τιμωρίας του. Μη ξεχνάμε βέβαια πως για την οριστική επιστροφή στη φυσική του θέση χρειάζεται ακόμη μια προσπάθεια, αυτή τη φορά στα γήπεδα της Β΄εθνικής. Αυτή η προσπάθεια θα είναι δυσκολότερη από τη δοκιμασία της Γ΄εθνικής και ο σύλλογος μας οφείλει να την αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα για να μη χαθεί περαιτέρω χρόνος.

Τώρα πλέον προέχει η εκκαθάριση…

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger