Στη Football League o ΑΡΗΣ (3-2)

Σκορ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα, μόνο όμως στο πρώτο ημίχρονο, όταν είδαν πολλά γκολ και τον ΑΡΗ να είναι καλός σε σύγκριση με περασμένα παιχνίδια αντιδρώντας σωστά στο λάθος του Τζινάρ, και παίρνοντας σύντομα την πρωτοπορεία στο σκορ.  
Βέβαια στο Β΄μέρος ο ΑΡΗΣ «κάθισε», ως συνήθως, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αλλά σίγουρα η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, 3-2.

Η σύνθεση του ΑΡΗ ήταν η εξής:

Τζινάρ, Γεωργιάδης, Κόκε 73’Καλογέρης, Ρόβας, 46’Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι 80’Ενλουντούλου, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ δώρο του τερματοφύλακα μας Τζινάρ, (επανεμφανίστηκε μετά από πολλές βδομάδες), που δεν μπόρεσε να διώξει αποτελεσματικά σουτ του Χαραλαμπίδη πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο ΑΡΗΣ αντέδρασε σύντομα και μερικά δευτερόλεπτα μετά ισοφάρισε με κεφαλιά του Μελισσά, μετά από κόρνερ του Τάτου. Οι κίτρινοι απέκτησαν πλήρως την υπεροχή και στο 22′ ο Τάτος ευστόχησε από το ύψος του σημείου του πέναλτυ, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Γεωργιάδη και αφού την καλοζύγισε, την έστειλε με δύναμη στον ουρανό των δικτύων του Εορδαϊκού. Προηγουμένως ο ίδιος παίκτης είχε καλό σουτ λίγο άουτ, ενώ οι κίτρινοι, με μπλε στολή σήμερα, έχασαν ευκαιρία και  με τον Ντούνη στο 22′.
Μετά το 25′ ο ρυθμός έπεσε με τον ΑΡΗ να είναι ικανοποιημένος και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν, πλην μιας φάσης στο 38′, όταν μετά από λάθος της άμυνας του ΑΡΗ ο Γιόμβης πλάσαρε από καλή θέση άουτ. Την ησυχία του υπόλοιπου του ημιχρόνου διατάραξε το τρίτο τέρμα του ΑΡΗ, σχεδόν στη λήξη του 45λεπτου, όταν ο Τσουμάνης σε μια προσπάθεια του από πλάγια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ χτύπησε ο Καπνίδης εύστοχα κάνοντας το 3-1 του Α” ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Καζναφέρης πέρασε στη θέση του Ρόβα. Ο Ντούνης απείλησε στο 48′ με ένα σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 51′ άλλη μία ασυνενοησία της άμυνας του ΑΡΗ έφερε παίκτη του Εορδαϊκού σε ευνοϊκή θέση, αλλά το σκάψιμο που έγινε έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζινάρ. Ο Τάτος ανταπέδωσε την ευκαιρία, όταν το μαρκυνό σουτ του βγήκε μόλις άουτ, δύο λεπτά αργότερα.

Κατά τ’άλλα τα επόμενα λεπτά κύλησαν στον ρυθμό του τέλους του Α ημιχρόνου, με τον ΑΡΗ να έχει κατοχή αλλά να μην είναι επικίνδυνος, ενώ και οι φιλοξενούμενοι πάτησαν στην περιοχή του ΑΡΗ, χωρίς όμως με τη σειρά τους να μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Ωστόσο ένα σουτ του Μαυροματίδη στο 69′ από μακρυά, αιφνιδίασε τον Τζινάρ μειώνοντας σε 3-2 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι
Η άμυνα του ΑΡΗ δεν ήταν σήμερα στην καλύτερη της ημέρα, απέναντι σε μία αδύναμη αλλά επίμονη επίθεση των φιλοξενουμένων που κατόρθωσαν να σκοράρουν δύο φορές μέσα στο Βικελίδης, επίτευγμα που δεν πέτυχε καμία άλλη ομάδα μέχρι σήμερα φέτος.

Καλογέρης και Ενλουντούλου πέρασαν στα τελευταία λεπτά στη θέση των Κόκε και Ποι, θέλοντας να δώσουν φρεσκάδα στον ΑΡΗ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε από τη μονοτονία του Β΄μέρους.

Ο ΑΡΗΣ πέρα από το πρώτο μισάωρο δεν παρουσίασε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα τελευταία του ματς. Έδειξε στα πρώτα λεπτά ποιός είναι το αφεντικό της κατηγορίας και μετά επαναπαύθηκε στο σκορ, κάνοντας στο Β΄ μέρος τους φιλάθλους που είχαν διασκεδάσει στο πρώτο, να βαρεθούν. Το μαρτύριο παικτών και οπαδών αναμένεται να τελειώσει σύντομα, καθώς παραμένουν μόλις πέντε ματς, και οι κίτρινοι με τους σημερινούς βαθμούς πέτυχαν και μαθηματικά την άνοδο στην Β΄.

 aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger