Με σφραγίδα Κυβελίδη... (2-0)

Στο γήπεδο Βικελίδης σήμερα δεν παραβρέθηκε πολύ κόσμος. Ο χωρίς αγωνιστικές ανησυχίες ΑΡΗΣ δεν υπήρξε πόλος έλξης για ένα ακόμη ματς, με τον κόσμο να μη ξεπερνάει τις 2000. Ωστόσο ο ΑΡΗΣ ήταν καλός, και κέρδισε δίκαια με 2-0 το αξιόμαχο αλλά ακίνδυνο Βυζάντιο.

Ο Νϊκος Αναστόπουλος σήμερα δοκίμασε κάποια νέα παιδιά στο σχήμα, με τους Μαζουλουξή, Βουτσιά, Κωνσταντινίδη και Ντόγο να βρίσκονται στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος, ενώ οι Κόκε, Καπνίδης, Ποι, Σαμαράς, Ιντζίδης και Γεωργιάδης βρέθηκαν στον πάγκο.

Τζινάρ, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Μαζουλουξής, Μελισσάς, Ρόβας, Τάτος, Ενλουντούλου, Ντόγος, Κυβελίδης και Κωνσταντινίδης ήταν η βασική ενδεκάδα του ΑΡΗ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 3′, όταν ο Ενλουντούλου από καλή θέση πλάσαρε αδύναμα και μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. To Βυζάντιο αντέδρασε, με κεφαλιά του Καρλόπουλου να καταλήγει λίγο άουτ στο 4′. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ομάδες είχαν μοιρασμένη την υπεροχή με το Βυζάντιο να στέκεται πολύ καλά, να μην κλείνεται και να κυνηγάει ένα γκολ. Ο ΑΡΗΣ έχασε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να έχει πετύχει κάτι σπουδαίο μέχρι το 22′.

Στο 22′ ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Καζναφέρη που βρήκε τον Ενλουντούλου σε καλή θέση. Ο Γάλλος προτίμησε να γυρίσει στον Κυβελίδη που εύκολα άνοιξε το σκορ για τον ΑΡΗ.

Λίγο μετά, ο Κωνσταντινίδης σπάτάλησε μεγάλη ευκαιρία, αφού αποδέκτης της πάσας του Ενλουντούλου, έχασε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Βυζαντίου, Καγγελίδη. Στο 30΄ ο Μαζουλουξής δεν μπόρεσε να σκοράρει όταν μετά από σύγχιση στα καρέ του Βυζαντίου, βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση. Στο 32΄ο Ντόγος είχε ωραίο σουτ που βρήκε το κάθετο δοκάρι!

Ο ΑΡΗΣ υπερείχε σε όλες τις γραμμές με τον Ενλουντούλου να έχει μεγάλα κέφια, ενώ και οι νεαροί Μαζουλουξής, Βουτσιάς και Ντόγος άρεσαν.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις εξάψεις του πρώτου, καθώς ο ΑΡΗΣ ήταν πιο προσεκτικός. Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ στο 63′, όταν στο ψιλοκρεμαστό σουτ του Κωνσταντινίδη αντέδρασε καλά ο Καγγελίδης διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 66′ ακόμη ένα καλό σου του Ντόγου βγήκε για λίγο άουτ. Στο 70′ πέρασε στη θέση του Κωνσταντινίδη ο Κόκε. Ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν καλός, όπως και ο Κυβελίδης παρά το τέρμα που πέτυχε. Οι δύο αναπληρωματικοί κυνηγοί δεν έδειξαν γενικά έτοιμοι, ακόμη και σε ένα αδιάφορο παίχνίδι όπως το σημερινό.

Στο 77΄ο Αναστόπουλος τόνωσε ακόμη την επίθεση της ομάδας, όταν πέρασε τον Καπνίδη στη θέση του Τάτου, ενώ στο 80′ ο Ντόγος έδωσε τη θέση του στον Ντούνη.

Στο 84′ ο ΑΡΗΣ έφτασε στο 2-0, αλλά ο Μελισσάς δεν εκμεταλεύτηκε εξαιρετική σκαφτή πάσα του Κόκε, και από πλάγια αστόχησε.Ένα λεπτό αργότερο ο Ντούνης με ωραία ενέργεια από δεξιά βρήκε τον Καπνίδη σε καλή θέση, αλλά ο τελευταίος κλώτσησε αέρα!
Ο Σέρχιο Κόκε είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ στο 87′, αλλά πέρασε κι αυτή μόλις άουτ. Το γκολ που «τριγυρνούσε» στον αέρα του αγώνα πέτυχε και πάλι ο Κυβελίδης, στις καθυστερήσεις, όταν μετά από καλή σέντρα του Μελισσά από αριστερά, ανενόχλητος έπιασε καρφωτή κεφαλιά και έγραψε το τελικό 2-0!

Το τελικό σκορ ήταν δίκαιο, καθώς ο ΑΡΗΣ παρότι δεν πέτυχε παρά μόνο δύο τέρματα, είχε ευκαιρίες και γενικά έπαιξε καλύτερα από άλλα εντός έδρας παιχνίδια. Ιδιαίτερη μνεία όπως προανέφερα, πρέπει να γίνει στις ρεζέρβες που έδειξαν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που ίσως δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια για την ολοκλήρωση του.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger