Αγγαρειομάχος... (0-0)

Χάσιμο χρόνου για τους φίλους του ΑΡΗ που «τραβήχτηκαν» μέχρι τον Φιλώτα για να δούνε τη μεγάλη τους αγάπη. 
Ο ΑΡΗΣ για ακόμη μια φορά απογοήτευσε με την εμφάνιση του. Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα, τις καιρικές συνθήκες και το αδιάφορο του αποτελέσματος, πρέπει να αναλογιστούμε πως ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα Β΄εθνικής και η Θύελλα μία ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τη βαθμολογική τους θέση. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του και είναι ανεκτικός μέχρι ένα σημείο, αλλά εγώ δεν δίνω ελαφρυντικό σε καμία εμφάνιση του ΑΡΗ, ούτε καν σε φιλικό.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε χωρίς μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση του, παρότι στο προηγούμενο παιχνίδι ο Αναστόπουλος είχε δοκιμάσει μερικούς νέους.

Παρά τον ψυχρό καιρό και την περιστασιακή βροχή, αρκετοί φίλοι του ΑΡΗ έδωσαν το παρών και σε αυτή τη συνάντηση…

Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης, 65′ Τάτος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, 72′ Ντούνης, Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης, 65′ Ενλουντούλου, ήταν η σύνθεση της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ διατήρησε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά ήταν άχρωμος και ανίκανος να δημιουργήσει ούτε έστω μια υποψία ευκαιρίας. Μοναδική καλή στιγμή στο 42′ όταν μετά από προσπάθεια του Κυβελίδη η μπάλα κατόρθωσε και έφτασε μέχρι τα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο τραγικό, με τη Θύελλα να έχει ένα καλό σουτ στο 50′ (απόκρουση σε κόρνερ του Σιδεράκη), ενώ ο ΑΡΗΣ υποχώρησε (!) στο δικό του μέρος του γηπέδου αφήνοντας στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία! Στο 65′ ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τους Τάτο κια Ενλουντούλου, μήπως και τονώσει την επίθεση της ομάδας. Έξω πέρασαν οι Κυβελίδης και Καλογέρης. Επόμενη αλλαγή ήταν ο Ντούνης στο 72′ στη θέση του Ποι, ενώ στο 73′ ο Ενλουντούλου κάνει ένα σουτ που περνάει άουτ, το μοναδικό σουτ στα 73 λεπτά του αγώνα. Τελικό σκορ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το στείρο 0-0, ένα σκορ ντροπή κατά τη γνώμη μου, απέναντι σε μία ομάδα υποβιβασμένη στο τοπικό πρωτάθλημα…

Το παιχνίδι διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες τον τίτλο του χειρότερου αγώνα φέτος…

Πέρασε ένα ακόμη παιχνίδι-αγγαρεία για τον ΑΡΗ, με τη Β΄εθνική να πλησιάζει πιο κοντά για την ομάδα μας. Θα ήταν καλύτερο να βλέπαμε περισσότερα από τους παίκτες μας, εμφανίσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους. Το έγραψα και σε άλλους αγώνες και θα το ξαναγράψω. Κάποιοι πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν να παραμείνουν στην ομάδα και του χρόνου, αλλά δεν βλέπω να το προσπαθούν τόσο… Η εποχή που θα γίνει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ πλησιάζει…

Όσο για τον Αναστόπουλο η μοναδική μου ερώτηση ήταν γιατί δεν χρησιμοποίησε και πάλι τον Μαζουλουξή και τον Ντόγο…

Στο παιχνίδι παραβρέθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που επέστρεψε από την Αμερική.

Επόμενος αντίπαλος η Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που λογικά θα μαζέψει τον περισσότερο κόσμο της χρονιάς!

YELLOW POSTER

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger