Πρίφτης : «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του και την ευρεία νίκη επί του Αρκαδικού εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα…

Δημήτρης Πρίφτης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε καλή αντίδραση. Παίξαμε με ενέργεια, είχαμε ομαδικότητα, μοιράσαμε τον χρόνο και κάναμε αυτό που έπρεπε στο γήπεδό μας. Έπεται συνέχεια η οποία θα είναι δύσκολη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και προχωράμε.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ALBA σε ότι έχει να κάνει με την ενέργεια δεν είδα μεγάλη διαφορά. Και εκεί βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και μάλιστα κόντρα σε καλύτερο αντίπαλο. Απλώς δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί στο τέλος, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Διότι η διαφορά στο υψηλό επίπεδο και στο μεσαίο ή στο μικρό επίπεδο είναι οι εξής: Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν κάποιες αδράνειες. Κάποιες κακές στιγμές που είσαι λίγο ευάλωτος σε άμυνα ή σε επίθεση. Η διαφορά του υψηλού με του μεσαίου επιπέδου είναι κατά πόσο τις βλέπεις και τις τιμωρείς άμεσα. Το υψηλό επίπεδο δεν αφήνει περιθώρια, τις βλέπει και τις τιμωρεί άμεσα. Αντίστοιχα εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί ακόμη σε αυτό και έχουμε πολύ πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε για να φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο.

Ήταν επιβεβλημένη η νίκη σήμερα. Είχε κάποιες ψυχολογικές παραμέτρους. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό σε ότι αφορά αυτές τις ψυχολογικές συναισθηματικές αλλά και σωματικές συνθήκες που υπάρχουν. Την χρειαζόμασταν τη νίκη και θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στην Ευρώπη για μένα άσχετα με το τι πιστεύει ο κάθε ένας βρισκόμαστε στην σφαίρα του έξτρα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Κατά αυτή την έννοια δεν πρέπει να αγχωθούμε υπέρμετρα για τον αγώνα με την ALBA. Υπό την έννοια της επικείμενης πρόκρισης και αν αυτή υπάρχει ως πιθανότητα, βεβαίως και είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Από κει και πέρα δεν είναι τόσο εύκολο γιατί και η διαφορά που χάσαμε στην ALBA είναι αρκετή σε έκταση και ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέος. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με έμπειρους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ και όλα τα επακόλουθα…

Δεν έχω κάτι να πω στο θέμα μεταγραφή. Αν υπάρξει κάτι θα το μάθετε επισήμως από την ομάδα. Και θα εξηγήσω γιατί δεν θέλω να πω… Γιατί όλες αυτές οι μεταγραφολογίες και η κινητικότητα που υπάρχει γύρω από την ομάδα για ενίσχυση, αντικατάσταση και όλα αυτά έχουν πειράξει το μυαλό κάποιων παικτών. Θέλουμε η ομάδα να διατηρήσει την ηρεμία της».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger