Καβαλ(Α)ΡΗΣ στο Χαριλάου… (3-0)

Με νίκη συνέχισε ο ΑΡΗΣ την πορεία του στη Γ” εθνική, απέναντι στην Καβάλα, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0!!!

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες για τον ΑΡΗ. Η πρώτη με τον Τάτο όταν επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι για να απομακρύνει ο Αθανασίου στο 6′. Στο 7′ ο Καπνίδης έκανε το πλασέ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Ντούνη για να φύγει η μπάλα άουτ.
Στο 24′ διαγράφεται διπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Σουτ του Τάτου εκτός μεγάλης περιοχής μετά από αντεπίθεση, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο Ντούνης, που σούταρε από την μικρή περιοχή, για να κερδίσει κόρνερ.
Μετά από εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής από τον Καπνίδη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Πόι έκανε το κοντρόλ, ενώ στη συνέχεια ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. Με 10 η Καβάλα, απευθείας κόκκινη στον Σταματόπουλο, στο 39′.

Το 2-0 ήρθε στο 45′ όταν ο Πόι έκανε το σπριντ σε θέση μέσα δεξιά, έκοψε τη μπάλα προς τον άξονα όπου βρισκόταν ο Ντούνης,  ο οποίος πλάσαρε τον Αθανασίου στην αντίθετη γωνία. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο 63′ οι κιτρινόμαυροι έκαναν τρία τα τέρματα τους, μετά από κοντινή εκτέλεση κόρνερ και πάσα του Πόι, ο Ρόβας βρέθηκε μόνος του έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα.
Με πολύ καλή εμφάνιση λοιπόν ο ΑΡΗΣ κερδίζει ακόμα τρεις βαθμούς και πιστοποιεί κάθε φορά πως η επόμενη μέρα, αφορά μόνο το σχεδιασμό για τη Football League!!!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69΄Ν΄Λουντούλου)

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40΄Κυγαής), Δουμάνης (72΄Ασημάκης), Μπάτζιος, Κυριακίδης, Πτηνόπουλος (50΄Παππάς)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger