Πρίφτης : «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες»

Xαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τον θρίαμβρο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε σαν ομάδα η οποία χρειάζεται συλλογικότητα και εμπιστοσύνη για να συνεχίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μετάλλαξη αυτή μέσα σε τρεις μέρες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, παίξαμε σαν ομάδα και η αξία του αντιπάλου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε μια πολύ διδακτική Τετάρτη στον αγώνα με τη Μπούντουτσνοστ. Αν με ρωτήσετε τι συνέβη δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι από τα ανεξήγητα βράδια. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που είχαμε σήμερα και κερδίσαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις γιατις ομάδες που παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τις διαχειρίζεσαι.

Χρειάζεται συλλογικότητα και εμπιστοσύνη στους κόλπους της ομάδας για να μπορείς να συνεχίζεις. Πρέπει να αφήσουμε αυτή την πρόσκαιρη χαρά, γιατί σε λίγες μέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ούνικς Καζάν»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger