Πρίφτης : «Έχουμε πολύ καλή συγκομιδή»

Ο τεχνικός του ΑΡΗ Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Θόδωρου Ζάρα που πέτυχε σήμερα 23 πόντους, στη βοήθεια από τον Τσούποκοβιτς που ήρθε από τον πάγκο, αλλά και για τη συνολικότερη καλή εικόνα της ομάδας του.

«Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση και τα ψυχικά απόθέματα στο δεύτερο ημίχρονο και για τη συνολικότερητερη εικόνα. Απέναντι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάτι που μας βοήθησε.

Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα, είναι σημαντικό ότι πήραμε τη διαφορά. Ο όμιλος είναι ανακατεμένος και οι ομάδες δείχνουν ότι είναι ασταθείς έιτε ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλοι. Είναι παρακινδυνευμένο για να κάνουμε πρόβλεψη. Θέλουμε ένα ακόμα ποτέλεσμα για την πρόκριση. Εντός παίζουμε με καλές ομάδες και τα εκτός είναι εκτός έδρας. Έχουμε πολύ καλή συγκομιδή και με καλές εμφανίσεις.

Ο Ζάρας ήταν σημαντική βοήθεια, όπως και ο Τσουπκοβιτς, ειδικά όταν είχαμε έξω τον Γουάιτ με φάουλ. Ο Χάγκινς είχε κλεψίματα, θεωρώ τη συνεισφορά όλων σημαντική. Ο Θόδωρος έπαιξε σαν σκόρερ κάτι που χρειάστηκε η ομάδα με πάσες από Γουότερς-ΜακΝιλ.

Δουλεύουμε να ομάδα και τα βίντεο για τα φάουλ του Γουάιτ. Η ταχύτητα και η ένταση που παίζει, λόγω απειρίας φίνεται εύκολος στόχος για το διαιτητή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και στις βολές, λόγω των γρήγορων ποδιών του.

Είμασταν καλοί συγκεντρωμένοι. Υπάρχει ο φόβος, αφού στην Αμαλιάδα ήταν ένα μάθημα που συναίβει. Πρέπει να βλτιωθούμε για να μην επανλάβουμε τα ίδια λάθη. Πέρα από τη δικιά μας συγκέντρωση συνέβησαν αρκετά εκεί. Τέλος πάντων, προχωράμε».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger