Aνατροπή και... +7 (2-3)

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγε ο ΑΡΗΣ από το γήπεδο Σιδηροκάστρου, όπου επικράτησε της ομάδας των Σερρών, με σκορ 3-2, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Τάτο, Καπνίδη, Ντούνη και Ραούλ Μπράβο!!!

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 65′ με 2-1, κατάφερε να επανέλθει δέιχνοντας πως είχε πολλά ψυχικά αποθέματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του, με αρκετή κινητικότητα στην επίθεση και καμία ιδιαίτερη ανησυχία στον αμυντικό τομέα.
Στο 23′ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους, όταν μετά από κόρνερ του Τάτου ο Μελισσάς έκανε τη σκαστή κεφαλιά για να περάσει η μπάλα άουτ. Ο Καπνίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο 25′ όταν μετά από σέντρα του Ντούνη ο νεαρός επιθετικός με προβολή έκανε το 0-1!!!
Η επιθετική πρωτοβουλία του ΑΡΗ, συνεχίστηκε και στο 35′ μετά από κόρνερ του Τάτου, ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, ο Ντούνης έστρωσε στον Ιντζίδη, με τον Κασμερίδη να σώζει πάνω στη γραμμή, μετά από το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάτος σούταρε ελάχιστα άουτ μετά από κόρνερ του Ν” Λουντούλου. Ενώ στο 42′ το γκολ του Ντούνη ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του επόπτη για οφ-σάιντ!!!
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι όμως δε γύρισαν με την αναμενόμενη συγκέντρωση στο χόρτο. Παρά το γεγονός πως στην επίθεση τα πράγματα πήγαιναν καλά και οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, πίεζαν για κάποιο δεύτερο τέρμα, οι γηπεδούχοι μέσα σε 12 λεπτά πέτυχαν δύο γκολ, φέρνοντας ανάποδα το ματς.
Το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στην πρώτη κιόλας ευκαιρία των Σερρών, με το πλασέ του Κρυστάλλη στο 54′ μετά από ολιγωρία της άμυνας των κιτρινόμαυρων. Ενώ στο 65′ με σκόρερ πάλι τον Κρυστάλλη πήρε προβάδισμα με 2-1!!!
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αν και σαστισμένοι προς στιγμήν, κυνήγησαν αμέσως το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης, με τον Τάτο να συνεργάζεται άψογα με τον Ντούνη, για να πετύχει το 2-2 με ωραίο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 84′ ο ΑΡΗΣ πήρε το προβάδισμα γυρίζοντας το ματς, όταν μετά από σέντρα του Πόι, ο Καπνίδης με το δεύτερο σημερινό προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 2-3!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων προ του διαιτητή Σημαιάκη:

Σέρρες: Μπαχταλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50΄Παπίτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης. Θυμιάτης, Κατσαρός (82΄Πολυζωϊδης), Αγγελίδης, Κρυστάλης (87΄Μουίδης), Ντούνγκα, Γεωργιάδης
ΑΡΗΣ: Tζινάρ. Καλογέρης (76΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (Πόι), Καπνίδης (88΄Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger