Με το δεξί... (2-0)

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε τους 3 βαθμούς έχοντας την πλήρη υπεροχή καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μία αδύναμη να αντιδράσει Κρύα Βρύση.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προωθώντας το παιχνίδι στην επίθεση. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 7′ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παπαδόπουλος, απέκρουσε σε κόρνερ φάουλ του Τάτου. Στο 15′ ο ΑΡΗΣ είχε δοκάρι όταν μετά από κόρνερ του ίδιου ο Πόι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο και στη συνέχεια της φάσης ο Μπράβο σούταρε και από κόντρα αμυντικού η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο 35′ μετά από ατομική προσπάθεια του Τάτου η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε το σουτ που επιχείρησε. Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε, έχοντας σαν αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 45′, όταν ο Πόι με τον Μπράβο συνδυάστηκαν από δεξιά, με τον πρώτο να βγάζει εξαίσια σέντρα, με τον Καπνίδη να πετυχαίνει το 1-0, με εξαιρετική κεφαλιά. Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το 1-0, στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του κ. Παπανώτα, μη μπορώντας να αντιδράσει στην πρωτοβουλία κινήσεων που ανέπτυξε ο ΑΡΗΣ, από το πρώτο μισό του αγώνα, συνέχισε και στην επανάληψη την αμυντική της τακτική. Οι κιτρινόμαυροι, μπήκαν με το ίδιο σκεπτικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 73′ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Ν” Λουντούλου, από αριστερά μπήκε στη μικρή περιοχή έδωσε στον Ντούνη του οποίου το πλασέ αποκρούστηκε εξ επαφής από τον τερματοφύλακα της Κρύας Βρύσης σε κόρνερ.

Στο 84′ υπήρξε η διπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ, ξανά με τον Γάλλο να επιχειρεί σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια ο Τάτος να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 92′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τους παίκτες του κ.Αναστόπουλου, όταν ο Παυλίδης πέρασε τρεις παίκτες έκανε το πλασέ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και ο Ντούνης από πολύ κοντά έγραψε το 2-0 , το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως ο ΑΡΗΣ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, με καλές μεταβιβάσεις και γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση. Στον αμυντικό τομέα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων, προ του διαιτητή Τσέτσιλα:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75′ Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89′ Καλογέρης), Πόι (59′ Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., (71′ Χατζηστεφάνου), Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61′ Π.Σιδηρόπουλος), Μισαηλίδης, Χ.Σιδηρόπουλος (77′ Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς.

                                                                                                                                         Aριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger