AΡΗΣ : H πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ...

Η... "ταφόπλακα" για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ μπήκε χθές στις αίθουσες των δικαστηρίων από το διαιτητικό δικαστήριο που απέρριψε τις προσφυγές και αιτήσεις αναψηλάφησης, απόφαση που φέρνει την ομάδα για ακόμα μια χρονιά στη Γ'Εθνική.
Ευθύνες πολλές... Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις...
Επαγγελματίες οπαδοί, ανίκανοι πρόεδροι-διαχειριστές, ανύπαρκτος ΑΣ,"τηλεκατευθυνόμενα" πιόνια σε ΕΠΟ και Πολιτεία και και και...
Η πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ιστορικότερη ομάδα στη Μακεδονιά και έναν ολόκληρο λαό!
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Θεσσαλονίκη.
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα με το αήττητο ρεκόρ των 17 συνεχόμενων νικών στην έδρα της σε ένα πρωτάθλημα (περ.78'-79), ρεκόρ που μόνο η ΑΕΚ ισοφάρισε στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια...
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα και την έδρα της που μετρά 26 συνεχόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες χωρίς ήττα, τρίτος στη σχετική κατάταξη σε ολόκληρη την Ευρώπη (!) πίσω από Παρί Σεν Ζερμέν (33 νίκες) και Ίπσουιτς (31 νίκες).
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα και τον λαό της που κατέχουν το ρεκόρ εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη με τη Τσέλσι (Καυταντζόγλειο 16/9/1970 46.138 εισ.) .
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα και τον λαό της που κατέχουν τη μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση στο εσωτερικό της χώρας (30.000 ΟΑΚΑ 24/04/2010).
Η  πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ για την ομάδα και τον λαό της που τα επιτεύγματα τους για να γραφτούν χρειάζονται τόμους ολόκληρους!!
Γ' Εθνική με 7 ποδοσφαιριστές, χωρίς προπονητή, χωρίς πρόεδρο, χωρίς όραμα, χωρίς τίποτα...
Πιο κάτω δεν έχει...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger