Πρίφτης : «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παικτών του ΑΡΗ στους δύο εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη σειρά του «μικρού» τελικού με τον ΠΑΟΚ.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να λειτουργήσουμε καλά μεταξύ μας και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να πάμε να παλέψουμε», είπε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Αναφορικά με το αν ο Άντριου Νέιμικ θα είναι έτοιμος στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: «Λόγω της φύσης του τραυματισμού, δεν μπορούμε να έχουμε ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε να ξέρουμε πότε θα παίξει. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ξεκινάει από τη μέση και τον “χτυπάει” στη γάμπα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος με αυτό που βλέπω, δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση όλες αυτές τις ημέρες. Ελπίζουμε όλοι να τον έχουμε μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, ειδικά στην άμυνα, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Για τη διαφορά στις εκτός έδρας με τις εντός έδρας εμφανίσεις του ΑΡΗ στη σειρά με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε μετά τις δύο πολύ κακές εμφανίσεις στο ΣΕΦ, γι’ αυτό είπα ότι είμαι ικανοποιημένος από τις εδώ εμφανίσεις μας. Σίγουρα στο τέταρτο ματς μας βγήκε η κούραση. Γενικά θα έλεγα ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχουν μια δικιά τους λογική, εμείς πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτά τα ματς».

Όσο για το αν παίζουν ρόλο στη σειρά με τον ΠΑΟΚ οι δύο νίκες στην κανονική διάρκεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο 47χρονος προπονητής είπε: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο, έχουν αυτόνομη υπόσταση αυτά τα παιχνίδια, είναι ξεχωριστά από τη φύση τους».

Ερωτώμενος για την απουσία του Τζούλιαν Βον από την πλευρά του ΠΑΟΚ τόνισε: «Στερείτει ο ΠΑΟΚ τον Βον, είναι ένα στοιχείο για μας, όμως και εμείς έχουμε τις δικές μας απουσίες. Σίγουρα όλα αυτά θα παίξουν κάποιο ρόλο στην τακτική, αλλά τα παιχνίδια εξαρτώνται από τη μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, μικρές λεπτομέρειες ή αποφάσεις από τους παίκτες…».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger