Πρίφτης : «Πάμε δυνατά στη συνέχεια»

Ο τεχνικός του ΑΡΗ Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε κυρίως στην απώλεια του Αντεκμπόγιε, η οποία επηρεάζει το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, στη σειρά με τον παοκ και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα τελευταία λεπτά.

«Έγινε ένα θεαματικότερο παιχνίδι από αυτό της Πυλαίας. Είναι σημαντικό πως κάναμε το 1-1. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Το παιχνίδι πήγε ψηλά στο σκορ και θα πρέπει να κινούμαστε σε σκορ που είναι πιο προσιτά στην ομάδα μας. Να μείνουμε στη μέση οδό και να παίξουμε με καλύτερη ψυχολογία.

Να απομονώνουμε τα συναισθήματα μας και να βλέπουμε μπροστά. Δεν ένιωθα ασφαλής να βάλω τον Νέιμικ. Είναι μεγάλη απώλεια και ο ίδιος και ο Αντεκμπόγιε. Μας λείπουν και σε αυτή τη σειρά, κυρίως ο Αντεκμπόγιε, όπου μας λείπει ένας γκαρντ σε σχέση με τον παοκ. Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που διαχειριζόμαστε έτσι τα τελευταία λεπτά στους αγώνες.

Εμείς παίζουμε για τον κόσμο, ο οποίος πρέπει να είναι στο γήπεδο. Πρέπει να είναι κόσμιος όταν είναι παρών. Υπάρχει κούραση, χρειάζεται ξεκούραση και προσήλωση. Το ίδιο πρόβλημα έχει ο παοκ στους ψηλούς.

Πρέπει να δείχνουμε συμπαγής στις δύκολες στιγμές. Είναι εύκολο να λέμε πως είμαστε ενωμένοι. Δεν έχω παράπονο, είμαι ευχαριστημένος άσχετα από το αποτέλεσμα και αυτής της σειράς. Οι πάικτες έχουν κάνει καλή δουλειά αυτή τη χρονιά, είναι ανώτεροι των προσδοκιών. Πάμε δυνατά για ότι υπάρχει μπροστά μας».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger