Το καθήκον του και συνεχίζει... (0-2)

Ακόμα μία σημαντική νίκη για τον ΑΡΗ, μετά από αυτή επί του Πανσερραικού, πριν από τη διακοπή, αυτή τη φορά επί της Θύελλας Φιλώτα, στη Φλώρινα, με σκορ 2-0!!!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους κιτρινόμαυρους, αφού στο 16′ και στο 33′ μετά από εξαιρετικές πάσες-ασίστ του Σουνά, ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ και ο Ν” Λουντούλου κατά δεύτερο λόγο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 16′ μετά από φάση διαρκείας, ο ΑΡΗΣ από θέση αριστερά με τον Σουνά να περνάει τη μπάλα διαγώνια και πίσω, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής ο Καπνίδης με σουτ ανοίγει το σκορ, κερδίζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Στεργιάκη!!!
Νέο εξαιρετικό γύρισμα του Σουνά στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Ν” Λουντούλου να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας για να γράψει το 2-0 για τον ΑΡΗ στο 33′
Με το προβάδισμα του 2-0 για τον ΑΡΗ, οι δύο ομάδες οδηγήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παραπάνω μέρος διαχείρισης αποτελέσματος για τους φιλοξενούμενους, αφού δε δημιούργησαν πολλές φάσεις, απέναντι σε μία όχι και τόσο δυνατή άμυνα όπως αυτή του Φιλώτα.
Με τις νίκες των Σερρών και τις Καβάλας, η βαθμολογία παραμένει αμετάβλητη 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι(73′ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης(83′ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά(86′ Φερνάντες)

Θύελλα Φιλώτα: Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης(45′ Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος(62′ Βλαδίκας) Χ., Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης(78′ Καρατέρπου), Μαρκόπουλος

                                                                                                                       Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger