Πρίφτης: «Ευχαριστημένοι από τη νίκη»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από τη 14η νίκη του ΑΡΗ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με 67-63 επί του Πανιωνίου, όχι όμως και από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα και τους δυο βαθμούς που κατακτήσαμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, όμως, από την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε καλή νοοτροπία και γίναμε στατικοί με την άμυνα που έπαιξε ο Πανιώνιος. Έχουμε 14 νίκες και είμαστε ικανοποιημένοι γι΄ αυτό, αλλά στο χρονικό σημείο και στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε, σκοπός μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά στο σημείο που είμαστε θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε», είπε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Ερωτώμενος αν επηρέασαν την ομάδα όσα έγιναν στη Ρόδο και αν ο ΑΡΗΣ έδειξε έλλειψη ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε: «Το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το αφήσαμε στο περιθώριο από την αρχή της εβδομάδας. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε τη σημερινή απόδοση. Υποσυνείδητα μπορεί να υπάρχει μια χαλάρωση. Πρέπει να παίζεις με το ένστικτο και να είσαι σοβαρός και να μην δικαιολογείς τον εαυτό σου και να είσαι χαλαρός».

Όσο για το τι έπρεπε να κάνει ο ΑΡΗΣ στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να εμφανιστούμε ακόμα πιο πιεστικοί στην άμυνα για να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε κακή πάσα στην κυκλοφορία απέναντι στη ζώνη του Πανιώνιου και σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε καλές επιλογές και στα σουτ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger