Άνετη επικράτηση! (0-4)

Νίκη για τον ΑΡΗ σε αυτή την ένατη στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής! Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν σχετικά εύκολα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 4-0!!!

Το πρώτο μισό του αγώνα ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΑΡΗ, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς σε κατάσταση επίθεσης. Η πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων τον δυσκόλεψε καθ” όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, με συνέπεια να εμφανίζεται ως φλύαρος και χωρίς καθαρές τελικές προσπάθειες προς το τέρμα του Σιμψερή.
Το γκολ του Δημήτρη Σαμαρά με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Σουνά, ήταν αυτό που έδωσε τη λύση για να προηγηθεί ο ΑΡΗΣ με 1-0 στο 39′ με το οποίο οι δύο μονομάχοι πήγαν στ” αποδυτήρια!!!

Το δεύτερο μισό δε μπορούμε να πούμε πως χαρακτηρίστηκε από ποιότητα, όμως οι παίκτες του κ. Καλαιτζίδη, ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 55′ ο Γεωργιάδης βγαίνει από θέση έξω δεξιά, κάνει τη σέντρα με τον Ν” Λουντούλου να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων με ανάποδη κεφαλιά. Στο 76′ η μπάλα φτάνει στο σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Ν” Λουντούλου και στον Σουνά, ο οποίος σπάει δίπλα του στον Νάκα, για να γίνει το 3-0!!! Στο 88′ ο Δημήτρης Σουνάς αναλαμβάνει την απευθείας εκτέλεση φάουλ για να γράψει το τελικό σκορ, 4-0 υπέρ του ΑΡΗ!!!

Μετά τις νίκες των Πανσερραικού και Καβάλας, ο ΑΡΗΣ ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ” εθνικής, 8 αγωνιστικές πριν το τελικό φίνις του πρωταθλήματος!!! Η Καβάλα έχει έναν αγώνα λιγότερο! Πλέον περιμένει τους δύο βασικούς του αντιπάλους στο γήπεδο Χαριλάου όπου και θα κριθεί η άνοδος!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγ. Γιαννιτσών (Α. Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος(59′ Καραδήμος), Καρασαββίδης, Κιορτσής, Χατζηστεφάνου(59′ Μπινάς), Καρακάσογλου, Καπουσούζης
ΑΡΗΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος(80′ Λιόνης), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης(70′ Νάκας), Σουνάς, Σανιά(63′ Φερνάντεζ)

                                                                                                                                 Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger