Κέρδισε και ελπίζει! (0-1)

Ο ΑΡΗΣ έφυγε με το διπλό από την Αρναία, αφού κέρδισε με 1-0 τον τοπικό Απόλλωνα.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή αρκετά δυνατό, με πολλά σκληρά φάουλ. Το πρώτο μισό του αγώνα δεν έδωσε σχεδόν καμία φάση μπροστά από τα καρέ των δύο τερματοφυλάκων. Έγιναν κάποιες προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν ήταν όμως κάτι το ιδιαίτερο. Με το 0-0 πήγαν οι δύο αντίπαλοι στ” αποδυτήρια.

Μετά την ανάπαυλα ο ΑΡΗΣ διατήρησε μία σχετική πρωτοβουλία κινήσεων. Στο 56′ με τον Σαμαρά και Ν” Λουντούλου το αδύναμο σουτ από τον δεύτερο. Στο 71′ μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Σαμαρά η μπάλα βγήκε άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 82′ για τον ΑΡΗ, ο Μενινγκάλι με αυτογκόλ. Το τελικό σκορ 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, διατηρεί την κατάσταση ως έχει, αφού ο Πανσερραικός επικράτησε του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 2-1!!! Έτσι, στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής ο ΑΡΗΣ με νίκη, θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει το βασικό του αντίπαλο για την άνοδο και να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ:  Φυσέκης, Φερνάντεζ, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν” Λουντούλου(90′ Σταυρόπουλος), Καπνίδης(60′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος(46′ Νάκας), Σανιά

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Σαλέπης, Μενινγκάλι, Τόνεφ, Τζιότζιος, Καρκατζάνης(67′ Μπιμπισίδης), Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής, Γεωργίου(37′ Κεφαλάς), Ιορδανίδης

                                                                                                                     Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger