Ντομπρασίνοβιτς: «Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά»

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 3-0, όμως ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας τονίζοντας το γεγονός ότι χρειάζεται ακόμα πολύ και σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Καταστροφική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, το δεύτερο δεν ήταν τόσο καλό αλλά καλύτερο από το 
πρώτο. Δεν θέλω να βλέπω την ομάδα σε τέτοια κατάσταση όπως αυτή του πρώτου. Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήρθε, έπαιξε μπάλα και που θα μπορούσε να πετύχει και γκολ. Πιστέψτε με δεν έχω κάτι να πω. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά. 
Πολύ και σκληρή δουλειά. Η συμπεριφορά μας. Κρατήσαμε στο δεύτερο τις θέσεις μας και παίξαμε ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιότητα και το δείξαμε σήμερα. 
Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με παίκτες ποιοτικούς που μπορούν όλοι να σκοράρουν.Είμαστε βασισμένοι στην ομαδική δουλειά και λειτουργία. Σήμερα είδαμε αλλαγές στην εικόνα της ομάδας με τους δύο παίκτες που 
μπήκαν στο παιχνίδι.Στο πρώτο ημίχρονο ότι κάναμε όλη την εβδομάδα δεν το δείξαμε ούτε στο 10%. Μάλλον στο 0%. Στο δεύτερο δείξαμε ένα κομμάτι απ΄ότι έχουμε δουλέψει μέχρι σήμερα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger