Νίκη τετράδας! (78-75)

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 78-75 του ΚΑΟΔ στο «Nick Galis Hall» και θέτει υποψηφιότητα για σταθεροποίηση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε καλά τον αγώνα και με επιμέρους σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 8 πόντους, 20-12. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πίεσαν στο ριμπάουντ και βρέθηκαν να χάνουν μόλις με 3 πόντους στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα και στην τρίτη περίοδο, καμία πό τις δύο ομάδες δε κατάφερνε να ξεφύγει στο σκορ, με συνέπεια να υπάρξει ισοπαλία 52-52!!!

Το τέταρτο δεκάλεπτο δε διέφερε από τα προηγούμενα δύο. Οι δύο μονομάχοι πάλευαν πόντο-πόντο το παιχνίδι, με τον ΑΡΗ να έχει μία διαφορά 5 πόντων ως τη μεγαλύτερη σε αυτή την περίοδο. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το ματς, ακόμα και με τη μικρή διαφορά των 3 πόντων.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1000 οπαδοί των κιτρινόμαυρων, ενώ παρών στη σάλα Νίκος Γκάλης, έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Καλαιτζίδης κι ο παλαίμαχος και πρώην τεχνικός του ΑΡΗ Βαγγέλης Αλεξανδρής.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger