Ακόμη 3 βαθμοί στο σακούλι... (3-0)

Ο ΑΡΗΣ τα κατάφερε και εξόρκισε τους δαίμονες της κακής εμφάνισης του Α” ημιχρόνου, και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο Β” μέρος, κέρδισε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 3-0.

Οι κίτρινοι που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους Φυσέκη, Γεωργιάδη, Σαμαρά, Λιόλιο, Φερνάντες, Καλογέρη, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδη, Σουνά και Σανιά, δεν έπεισαν. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ήταν αρκετά επικίνδυνος και με αντεπιθέσεις άγγιξε το γκολ στο 23′ με άστοχο σουτ από καλή θέση του Πολίτη. Ο κακός ΑΡΗΣ ανέβηκε σταδιακά και από το 35′ και μετά πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΑΡΗ παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω και ο ΑΡΗΣ με κορυφαίους τον Πόι, Φερνάντεζ και Καπνίδη που πέρασε σαν αλλαγή στιο 53′ στην θέση του κακού Κωνσταντινίδη, κυριάρχησε στο κέντρο, πήρε την κατοχή και τελικά πέτυχε τρία ωραία γκολ (Φερνάντεζ 60′, Καπνίδης 66′ και Πόι στο 84′) κερδίζοντας με σχετική ευκολία τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Καλογέρης που ήταν απογοητευτικός στο Α” μέρος, ανέβασε την απόδοση του, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες των γηπεδούχων είχαν ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος, συντελώντας όλοι μαζί στην συντριπτική νίκη του ΑΡΗ. Κορυφαίος του αγώνα θεωρείται ο Καπνίδης που πέτυχε το γκολ και έδωσε την ασσίστ στο δεύτερο.

Στην κερκίδα βρέθηκαν μετά από αρκετό καιρό, περίπου 4500-5000 οπαδοί που πανηγύρισαν τη νίκη αυτή. Χαρακτηριστικό της συντρίπτικής υπεροχής του ΑΡΗ ήταν πως τα κόρνερ ήταν 11-1 για τον ΑΡΗ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger