Δύσκολα μεν, νίκη δε... (0-1)

Έχοντας φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου, ο ΑΡΗΣ καταφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον ΑΡΗ, ο οποίος πίεσε τον αντίπαλο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, το οποίο όμως δεν ερχόταν.
Στο 13′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μετά από ωραία συνεργασία, των παικτών του Ντρομπρασίνονιτς, με τη μπάλα να καταλήγει στον Πόι ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 24′ ακόμα μία καλή ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους. Σέντρα του Ν΄Λουντούλου από την περιοχή, άτσαλη απομάκρυνση αμυντικού του Αγιονερίου, όμως ο Τεντόνης έπεσε έγκαιρα στη γωνία του και γλίτωσε το αυτογκόλ.
Στο 35′ ο Καλογέρης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε, καθώς έδωσε επιθετικό φάουλ.
Στο 43′ μετά από φάουλ του Σουνά ο Πόι κατάφερε από το μισό μέτρο να στείλει την μπάλα εκτός!
0-0 σκορ 1ου ημιχρόνου!!!
Το δεύτερο μισό δε διέφερε από το πρώτο, αφού ο ΑΡΗΣ κατείχε εκ νέου τα ηνία του αγώνα.
Τα σουτ προς το τέρμα του τερματοφύλακα του Αγιονερίου Τεντόνη, ήταν ασταμάτητα. Στο 56′ ο Καλογέρης βρήκε τον Πόι στην περιοχή, αυτός έπιασε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.
Στο 73′ ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για τον ΑΡΗ, με τον Ν΄Λουντούλου να μη μπορεί να νικήσει τον Τεντόνη.
Στο 77′ ήρθε η λύτρωση αφού μετά από φάση διαρκείας ο Φερνάντεζ με απίστευτο σουτ άνοιξε το σκορ, 1-0 για τον ΑΡΗ!!!
Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, με πολλές φάσεις προς την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι κρατούσαν σθεναρά το μηδέν. Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε από όλες τις πλευρές να γίνει απειλητικός, με σκοπό να ανοίξει γρήγορα το σκορ, όμως έπεφτε πάνω στην απίστευτα καλά στημένη στο χόρτο, άμυνα των αντιπάλων του.
Μετά από τις νίκες του Πανσερραικού και της Καβάλας, ο ΑΡΗΣ παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ντεμπούτο για τον Σανιά στο σημερινό παιχνίδι. Ο μέσος του ΑΡΗ ξεκίνησε λίγο αγχωμένος, ενώ στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του, μοίρασε καλά τη μπάλα προς την επίθεση, ενώ πολλές φορές σταμάτησε αντεπιθέσεις που ξεκινούσαν από την άμυνα του Αγιονερίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς(68′ Νάκας), Παπαδόπουλος(75′ Κωνσταντινίδης), Ν΄Λουντούλου και Πόι(90′ Καπνίδης)

Εθνικός Αγιονερίου: Καλογεράκης(17′ Τεντόνης), Μπουζούρης, Γκελίνος, Μιλκούδης, Λουιζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος, Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης και Πτηνόπολος

                                                                                                                Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger