Πρίφτης : «Kάναμε πολλά λάθη»

Λιτός και σύντομος στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στάθηκε περισσότερο στο ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Εμείς όπως προείπαν και οι δύο παίκτες, είχαμε μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημα παιχνίδια. Δύσκολα βρίσκεις ρυθμό. Δουλέψαμε αρκετά καλά, σήμερα για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια η πίεση του Ολυμπιακού ήταν έντονη και αθλητική. Όταν παίζει σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητες του στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις εύκολες πάσες ή άνοιχτά τρίποντα που είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. 
Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και έτσι η διαφορά άνοιξε.
Καλή συνέχεια στον Γιάννη και στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε αρκετούς παίκτες, δεν ήταν αυτός πολύ σοβαρός λόγος για την εικόνα μας, η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της. Για εμάς τα επόμενα παιχνίδια είναι τα σημαντικά και τα ουσιαστικά».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger