Με το... αριστερό (1-1)

Με το... αριστερό ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2015, καθώς «γκέλαρε» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1-1) σε ένα παιχνίδι που η μπάλα έπαιξε τα δικά της «παιχνίδια» και έναν τερματοφύλακα που μάλλον έκανε το παιχνίδι της ζωής του...
Η αναφορά για τον τερματοφύλακα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Φυσέκη που στάθηκε «εμπόδιο» απέναντι στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα...
Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν πολύ δυνατά για τους «κίτρινους», χάθηκαν ευκαιρίες, όμως ο «νόμος» του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκανε το 0-1 με τον Γκαϊδατζή.
Ο ΑΡΗΣ πίεσε ακόμα περισσότερο και ο Πάουλο Κάμπος σίγουρα δεν ήθελε η ομάδα του να πάει στα αποδύτηρια με τη πλάτη στο τοίχο. Το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ και ο ΑΡΗΣ έπρεπε να «τρέξει» για να γυρίσει το παιχνίδι.
Οι «κίτρινοι» μέτρησαν συνολικά 23 τελικές προσπάθειες όμως λίγο η... πόρνη μπάλα, λίγο ο Φυσέκης που κατέβασε τα ρολά και λίγο η ανικανότητα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ δεν άλλαξαν το 0-1.
Στο 63' ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι που έκανε ο Λειβαδιώτης, όμως ο Σουνάς που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Καπνίδη να νικάει αυτή τη φορά τον τερματοφύλακα του Εθνικού στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ, δίνοντας ταυτόχρονα και στον ΑΡΗ έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο ΑΡΗΣ μετά και από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα έπεσε από τη κορυφή της βαθμολογίας στη τρίτη θέση καθώς Καβάλα και Πανσερραϊκός επικράτησαν στα δικά τους παιχνίδια.

ΑΡΗΣ : Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58' Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς(12' Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης(60' Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ(69' Τσαμουρίδης)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger