Κάμπος : «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη επί της Θύελλας Φιλώτα φάνηκε ο Πάουλο Κάμπος μετά το παιχνίδι, δίνοντας τα συγχαρητηρία του στους ποδοσφαιριστές και τονίζοντας παράλληλα ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας. Τη μελετήσαμε πολύ καλά και προετοιμάσαμε το κατάλληλο πλάνο.
Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Δεν αστειευόμαστε. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δώσαμε επτά επίσημα παιχνίδια. Φέραμε μόνο μία ισοπαλία και αυτό δείχνει την δουλειά της ομάδας. 

Δεν θέλω να πω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλή.
Όλες αυτές οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες, τις σκεφτόμαστε και οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, όχι μόνο από ένα άτομο. Οταν ήρθα εδώ, ήταν στην ομάδα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. Εκανε προπονήσεις κάθε μέρα, αλλά η απόφαση πάρθηκε από το μάνατζμεντ του κλαμπ, από τη διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες.
Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν.
Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά, αλλά για το παιχνίδι. Οποια απόφαση είναι να παρθεί, θα τη δούμε από τον Ιανουάριο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger