Πρώτος, άνετος και ωραίος! (0-3)

Ο ΑΡΗΣ πέρασε «αλώβητος» από το Σουφλί επικρατώντας του τοπικού Έβρου με 0-3, αποτέλεσμα που τον έδωσε «αέρα» 4 βαθμών στη κορυφή της βαθμολογίας, καθώς την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός κέρδισε τη Καβάλα με 2-1 στις καθυστερήσεις.
Οι «κίτρινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έπρεπε να περιμένουν ένα ημίχρονο για να
«εγκληματιστούν» πλήρως στις συνθήκες του παιχνιδιού αλλά και να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των γηπεδούχων.
Πόι, Παπαδόπουλος και Προβατίδης απείλησαν την εστία του Έβρου στο 5', στο 8' και στο 32' αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να φανούν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.
Ό,τι δε μπόρεσε να κάνει ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε στο δεύτερο και μάλιστα... «εις τριπλούν»!
Ο Πόι που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σέντραρε από τα αριστέρα στο 55' με αποδέκτη τον Καπνίδη και αυτός με προβολή διαμόρφωσε το 0-1.
Στο 74' ηταν η σειρά του Σουνά να «σερβίρει» ακόμα μια σέντρα, με τον Καπνίδη αυτή τη φορά να κάνει το 0-2 με κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Έβρου Γκουτζελά.
Η 8η νίκη του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε με ακόμη ένα γκολ, όταν Πόι και Καπνίδης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στον Γκουτζελά και τον Πόι απλά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να κάνει το 0-3.
Στο γήπεδο του Σουφλίου βροντερό παρόν έδωσαν και 250 περίπου οπαδοί της ομάδας που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο συμπαραστέκοντας με τον μοναδικό τους τρόπο τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Κάμπος.

Εβρος Σουφλίου: Γκουτζελάς, Αντωνιάδης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Λαμπερνάκης, Μάλκα, Εφραιμίδης, Δραγανίδης, Εμρέ (61' Παναγιώτου), Τοπούζης, Κουρέλας

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (79' Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger