Πρίφτης : «Αποθαρρυντική εμφάνιση»

Προβληματισμένος ήταν ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Δημήτρης Πρίφτης μετά την εντός έδρας από τον Κολοσσό, τονίζοντας ότι η εμφάνιση είναι αποθαρρυντική και θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση από την ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, κέρδισε δίκαια, έπαιξε πολύ καλά. Για μας είναι μια πολύ κακή βραδιά, γιατί καταλαβαίνουν όλοι ότι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Ξεκινήσαμε άσχημα, ήμασταν υποτονικοί. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί σουτάραμε 34 τρίποντα και 25 δίποντα. Ο λόγος είναι μας τα έδωσε τα σουτ αυτά ο Κολοσσός με τον τρόπο που έπαιξε, με την κλειστή άμυνα του. Αν τα βάζαμε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν μπήκαν κι όσο περνούσε η ώρα μίκραινε το καλάθι, χώροι δεν υπήρχαν λόγω της κλειστής άμυνας, προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε την κακή μέρα στο σουτ με τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αντιδράσουμε γιατί η εμφάνιση είναι πολύ αποθαρρυντική.
Χάνεις αν δεν παίζεις και άμυνα. Είχαμε κακή αμυντική ενέργεια, ήμασταν ένα κλικ πιο πίσω σε όλες τις αμυντικές φάσεις και η εξέλιξη μας έκανε ακόμα χειρότερους».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger