Και συνεχίζει... (3-1)

Δύσκολη επικράτηση για τον ΑΡΗ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής επί του Εθνικού Αγ.Αγιονερίου με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι κίτρινοι μετά τη σφαλιάρα επί του Καμπανιακού επιζητούσαν το πολυπόθητο τρίποντο για ανάκαμψη και χυψολογική ένεση ενόψει της συνέχειας.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΑΡΗ που πίεσε ασφυχτικά από τα πρώτα λεπτά μετουσιώνοντας την υπεροχή του στο 18' με σκόρερ τον Παπαδόπουλο που άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κιλκίς ισοφάρισε με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Μήτσικα.
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τον ΑΡΗ να κλείνει στη περιοχή του τον Εθνικό. Με λυτρωτή τον Πόι στο ντεμπούτο του με τα κίτρινα, στο 83' και μετά από κόρνερ η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι με τον νεοαποκτηθέντα παίκτη απλά να στέλνει τη μπάλα στο ριμπάουντ κάνοντας το 2-1.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Χιντασέλι με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Πόι.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (79' Γκίνο), Σταυρόπουλος (63' Χιντασέλι), Πόι, Ρένια (46' Καπνίδης)

Εθνικός Αγ. Αγιονερίου: Καλογεράκης, Μπουζουράς (81΄Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (63' Δημητρακόπουλος), Γκελήνος, Γκέρτσος (66' Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger