Καλαϊτζίδης : «Τώρα έρχεται η ηρεμία στην ομάδα»

Ιδιαίτερα συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη τύπου με την επικράτηση επί της Καστοριάς τονίζοντας το γεγονός ότι τώρα πλέον έρχεται η ηρεμία στην ομάδα μετά από τις δύσκολες καταστάσεις -διοικητικά και όχι μόνο- του τελευταίου καιρού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περάσαμε δύσκολα, όλοι γνωρίζετε τις καταστάσεις που βιώσαμε κι όσο κι αν προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε αυτές τις καταστάσεις να μας αποπροσανατολίσουν, πάντα έμπαιναν στο μυαλό μας και μας εμπόδιζαν. Τώρα έρχεται η ηρεμία στην ομάδα, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και έχουμε τη δυναμική να αξιοποιήσουμε τον χρόνο. 
Η ομάδα κατέδειξε ένα δίλλημα στοιχείων που θέλουμε να την χαρακτηρίζουν. Το ρόστερ είναι ελλιπές, ελπίζω ότι θα το ολοκληρώσουμε τις επόμενες μέρες και τότε θα δημιουργήσει ο ΑΡΗΣ μια ομάδα για να πετύχει τους στόχους του και παράλληλα να δημιουργήσει το αγωνιστικό υπόβαθρο, για να πετύχει συνεχείς ανόδους και την ομάδα που θα διεκδικεί στόχους στη Σουπερλίγκα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Πρώτα είναι η δημιουργία αγωνιστικής ταυτότητας και παράλληλα η άνοδος, γιατί το θεωρώ αυτονόητο δεν είναι διαπραγματεύσιμος στόχος».

Για τον κόσμο της ομάδας τόνισε:

«Ιδιες σκέψεις και ίδια συναισθήματα με πλημμυρίζουν. Η παρουσία του κόσμου κατέδειξε τη δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος. 
Είμαστε εδώ για να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική, η οποία δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, απλά έπρεπε να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να την αναδείξουν. Ήταν θερμότατη η παρουσία τους, σε σημείο συγκίνησης γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα και ήρθαν σήμερα στο γήπεδο».

Και πρόσθεσε: 

«Τώρα αρχίζει και ηρεμεί ο σύλλογος και αυτό οφείλεται και στη διοίκηση, γιατί αν δεν λύνει τα προβλήματα, δεν θα υπάρχει ηρεμία. 
Σε όλες τις θέσεις χρειάζεται επιλεκτική ενίσχυση η ομάδα. Στόχος δεν είναι να διακρίνεται ο ΑΡΗΣ φέτος, αλλά να εμφανίσει κάποια αγωνιστικά στοιχεία να 
κατευθύνουν την σκέψη μας στην Σουπερλίγκα… Η άνοδος δεν είναι διαπραγματεύσιμος στόχος, δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. 
Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτούς τους 10 μήνες ώστε να καταδείξει του χρόνου η ομάδα ότι την πνίγει αυτή η κατηγορία. 
Με το πέρας του χρόνου θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Τα δείγματα των στοιχείων που έδειξε η ομάδα θα είναι πολλαπλάσια όσο περνάει ο καιρός.
Δεν λειτουργούμε ομάδα Γ' Εθνικής. Οι 7-8 μέρες απραξίας κατέστρεψαν πολλά από τα στοιχεία που είχαμε δουλέψει. Τίποτα δεν θύμιζε εκείνα τα παιδιά που είχαν δημιουργήσει ένα διαφορετικό εύρος γνώσης. Θα επανέλθουμε… Όλοι διακρίνατε ότι υπήρχε μια ομάδα που προσπαθούσε κάτι να κάνει. 
Αν είχε καλύτερες συνεργασίες στα 25-30 μέτρα, θα είχαμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger