Από νωρίς εκεί αλάνια!!

Ο ΑΡΗΣ δίνει το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Γ' Εθνική Κατηγορία απέναντι στη Καστοριά (14/09,17:00) και όσο τραγικό και αν ακούγεται στο φίλαθλο κοινό του, δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
Είναι το αποτέλεσμα των καρεκλοκένταυρων και των απατεώνων που "έπαιξαν" τα δικά τους "παιχνίδια" απέναντι σε έναν λαό που το μόνο το οποίο ήθελε όσο τιποτε άλλο ήταν διακρίσεις, τίτλους και δίψα για τη κορυφή.
Όλοι αυτοί που με την "ενασχόληση" τους με τα κοινά του ΑΡΗ "λήστεψαν" όχι μόνο τη τσέπη του Αρειανού οπαδού αλλά και τα ίδια του όνειρα!
"Γλυώδεις" προεδρίσκοι, "επαγγελματίες" οπαδοί, "σάποιοι" μανατζαρέοι κατακρεούργησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα φτάνοντας το με μαθηματική ακρίβεια στα χαμηλότερα σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα βήμα πρίν το χείλος του γκρεμού και τη διάλυση του.
Ο ΑΡΗΣ καλείται να μαζέψει τα "συντρίμια" του και να αναγεννηθεί  μέσα από τις στάχτες του...
Οι τελευταίες μέρες μοιάζουν με "σωσίβιο" εξυγίανσης και επανεκκίνησης όντας πλέον, ο ΑΡΗΣ καθαρός και μακρύα από τις "ύαινες" του παρελθόντος είναι έτοιμος να βαδίσει και να πορευθεί μαζί με τον περήφανο κόσμο του για την ολική επαναφορά!
Η διοίκηση του κ.Γαλανού δείχνει να πραγματοποιεί την υπόσχεση της με τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο θρυλικό Χαριλάου όπου θα πρέπει όσο ποτέ άλλοτε να"πέσουν" τα τσιμέντα...
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο σοφός ο λαός μας...
Κυριακή πλέον δεν υπάρχουν ούτε ταβέρνες, ούτε καφεδάκια, ούτε ραντεβουδάκια, ούτε καναπέδες ούτε τίποτα!
Υπάρχει μόνο το γήπεδο και το "Κλεάνθης Βικελίδης" που θα πρέπει να "κοχλάζει" από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως ονόματος αντιπάλου και χωριού...
Από νωρίς εκεί αλάνια!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger