Μια ζωή μαζί σου!

Ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ ζει τις πιο δραματικές στιγμές από την ίδρυση του με την απόφαση της ΚΜΑ να "στέλνει" την ομάδα στη Γ' Εθνική κατηγορία μετά από ψηφοφορία που συμμετείχαν μόλις 123 (!) οικονομικά τακτοποιημένα μέλη...
Με λίγα λόγια για τον ΑΡΗ της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Ελλάδας, των χιλιάδων οπαδών του ανα τον κόσμο, αποφάσισαν για το μέλλον του μια... χούφτα ανθρώπων! 
Το Skepastro δε θα πάρει θέση και ούτε θα σχολιάσει αν η λύση της Γ' Εθνικής αποτελεί "σανίδα σωτηρίας" για την ομάδα ή όχι! 
Αυτό που έχει σημασία πλέον και εδώ θα πρέπει να δοθεί βάση, είναι ότι αυτές τις πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές και για αρκετό καιρό μέχρι ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει εκεί που του ανήκει, ο κόσμος θα πρέπει να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ και να στηρίξει με ακόμα περισσότερο ζήλο και πάθος την επάνοδο του!! 
Όχι για αυτούς που πήραν την οποιαδήποτε απόφαση, ούτε για αυτούς που θα ηγηθούν της προσπάθειας, αλλά για τους ίδιους τους εαυτούς τους, για αυτό το ΙΔΑΝΙΚΟ που μας κάνει ΟΛΟΥΣ να υπάρχουμε!! 
Για το Έμβλημα, για τη φανέλα που ζυγίζει τόνους, για όλους αυτούς που δεν υπάρχουν πλέον ανάμεσα μας, για την ίδια την ιστορία, για τη νέα γεννιά Αρειανών, για τα παιδιά μας που ακόμα δεν αντιλαμβάνονται και πολλά πολλά, για 1914 λόγους!!
Τα πολύ δύσκολα τώρα ξεκινάνε και ΟΛΟΙ εμείς που έχουμε ορκιστεί να είμαστε ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ αυτό θα κάνουμε και τώρα! 
Δε θα σε αφήσουμε μόνο ρε ΑΡΗ μας!!! 
Αν υπήρχε και Ω' Εθνική κατηγορία και πάλι εκεί μαζί σου θα είμασταν.. 
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger