Το μέλλον της κερκίδας

Η ομάδα μας μπορεί τις τελευταίας δύο χρονιές να μην πρωταγωνίστησε αγωνιστικά, ωστόσο υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η ομάδα μας ήταν, είναι και θα είναι πρωταθλήτρια: στην μάχη της κερκίδας. 
Οι οπαδοί του ΑΡΗ κατά την διάρκεια της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελούν τον φάρο που φωτίζει την μαυρίλα του ποδοσφαίρου μας. Έχουν κερδίσει κάθε μάχη και έχουν αναδειχτεί παγκοσμίως για την θέρμη και το πάθος με το οποίο υπερασπίζονται τα χρώματα του συλλόγου.
Ωστόσο το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές των διοικούντων του κατά τα περασμένα χρόνια. Η νέα γενιά του SUPER 3 προσπαθεί και αυτή να μαζέψει τα κομμάτια της και να αποδείξει πως έχει διακόψει κάθε δεσμό με τα άτομα που πλήγωσαν την ομάδα και τον σύνδεσμο.
Μέσα από την καταχνιά και την ομίχλη που σκεπάζουν τον θεό του πολέμου, ένα φως προσπαθεί να φωτίσει και να δείξει τον δρόμο. Μια ομάδα από «μπέμπηδες» προσπαθεί να βαδίσει επάνω στα ερείπια και να βρει τον δρόμο που χάραξαν οι οπαδοί του ΑΡΗ σε αυτά τα εκατό χρόνια της ύπαρξης του.
Εδώ και επτά μήνες ένα νέο γκρουπάκι εμφανίστηκε στο facebook. Το αποτελούν περίπου 40-45 παιδιά, μαθητές ως επί το πλείστον Γυμνασίου και μερικοί Λυκείου. Η ομάδα αυτή συνεχώς μεγαλώνει, δεχόμενη στις τάξεις της άτομα ίδιας περίπου ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Το όνομα της είναι ARIS NEW GENERATION FANS. Και μόνο το όνομα τους δίνει ελπίδα για το μέλλον. 
Οι μικρoί αυτοί οπαδοί δίνουν τον δικό τους αγώνα για την προάσπιση του ονόματος του ΑΡΗ. Το πεδίο μάχης τους είναι, πέρα από το γήπεδο, το διαδίκτυο και το σχολείο. Λόγω ηλικίας μετά βίας θυμούνται πριν το 2009. Παρόλα αυτά έχουν προλάβει να ζήσουν την δόξα της Ατλέτικο, τον Κούπερ και το εκπληκτικό ρόστερ που είχαμε μέχρι το 2011. Η εφηβική τους ηλικία όμως στιγματίζεται από την κατάρρευση της ομάδας, από το 2012 και μετά. Πρόεδροι και παράγοντες που ζημίωσαν την ομάδα δεν είναι παρά απλά ονόματα για αυτούς. Αυτοί ξέρουν μόνο τον ΑΡΗ!
«Στόχος μας δεν είναι τα λεφτά η κάποιο αντάλλαγμα», λέει ένας εκ των πιτσιρικάδων, «Σκοπός μας είναι να πάμε τον ΑΡΗ εκεί που αξίζει και οπαδικά και σαν σωματείο. Θέλουμε να δείξουμε τι είναι ο ΑΡΗΣ στους μικρούς να τους κάνουμε να μην φοβούνται τίποτα και κανέναν. Δίνουμε συνάντηση σε κάθε εντός έδρας αγώνα και αφήνουμε όλοι μαζί τα λαρύγγια μας στο πέταλο για την ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ. 
Δεν μας νοιάζουν τα like, θελουμε απλά να συσπειρώσουμε την νεολαία. Θέλουμε να δείξουμε σε παιδάκια 5 χρονών μέχρι 12 τι σημαίνει ΑΡΗΣ τι σημαίνει να ζεις με αυτή την ομάδα, να πηγαίνεις στο γήπεδο. Δεν ανήκουμε σε κανένα σύνδεσμο, είμαστε απλά ΑΡΗΣ. Εκτός από ότι πάμε όλοι μαζί σε κάθε αγωνιστική του ΆΡΗ, βγαίνουμε μαζί, είμαστε στους «δρόμους» για γκράφιτι του ΑΡΗ. 
Πριν λίγες μέρες επισημοποιηθήκαμε δημιουργώντας την σελίδα μας στο facebook και η υποστήριξη του κόσμου είναι μεγάλη. Είμαστε παιδιά από όλη την Ελλάδα, από Ορεστιάδα έως Κρήτη. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο του ΆΡΗ όπως μας βγήκε και στο σλόγκαν που θα βάλουμε στα μπλουζάκια που θα κυκλοφορήσουμε είναι το εξής: «ΑΔΕΛΦΙΑ DON’T GIVE UP THE FIGHT»
Αυτοί ήταν οι μικροί αρειανοί, η νέα γενιά που πρόκειται να υπερασπιστεί τα ιδεώδη της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια. Κι αν κάποιος ισχυριστεί πως είναι πολύ μικροί, ας αναλογιστεί ότι 100 χρόνια πριν, μια παρόμοια παρέα από μαθητές, ίδρυσε τον ΑΡΗ μας.
                                                                                                                        Yellow Poster Gallery 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger